top of page

Werkwijze

Penselen om een bruidsmake-up aan te brengen
PHOTO-2023-09-13-21-41-13.jpg

Als bruid is het begrijpelijk dat alles nieuw voor je is, en daarom neem ik je graag mee in mijn werkwijze, zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten. Ik begrijp dat je bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is, en daarom streef ik ernaar om deze ervaring zo speciaal en stressvrij mogelijk te maken.

Je kunt op mij rekenen en zal ervoor zorgen dat jouw make-up momentje een heerlijk begin is van jouw speciale dag. Gedurende het gehele proces sta ik altijd klaar om naar je te luisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Mijn tevreden bruiden zijn mijn grootste trots, en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je terugkijkt naar de foto's en tevreden bent met het resultaat.

Met mijn specialisatie in bruidsmake-up werk ik samen met de beste kapsters en zorg ik ervoor dat mijn klanten op hun trouwdag SHINEN.

Ik werk nauw samen met 2 kappers in de branche.

Samen streven we ernaar om de bruid een complete en zorgeloze ervaring te bieden. Ik onderhoud regelmatig contact met de gekozen kapper om ervoor te zorgen dat we naadloos samenwerken en de bruid ontlasten. Door onze expertise te bundelen, kunnen we ervoor zorgen dat zowel de haarstyling als de make-up perfect op elkaar afgestemd zijn, zodat de bruid er op haar speciale dag stralend uitziet. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat alle details tot in de puntjes worden

 

Aan de slag!

01

Kennismakingsgesprek

Het begint met een kennismakingsgesprek, waarin ik de tijd neem om jouw wensen, voorkeuren en verwachtingen te bespreken. Ik luister naar je ideeën en inspiratie en geef professioneel advies om je te helpen jouw droombruiloft te realiseren. Samen stellen we een plan op dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl.

03

The Big Day

Op je bruiloft wil je natuurlijk stralend voor de dag komen. Tijdens de proefmake-up deel ik alle belangrijke do's en don'ts voor je bruidsmake-up. Van het perfect aanbrengen van de foundation tot het prachtig accentueren van je ogen en lippen, elke stap wordt met uiterste precisie uitgevoerd. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat je op tijd klaar bent voor het belangrijke moment. 

02

Proef make-up

Een proefsessie is essentieel om de perfecte look voor jouw grote dag te creëren. Samen kunnen we verschillende stijlen en kleuren uitproberen om te zien welke het beste bij jouw persoonlijkheid, thema, boeket en natuurlijk bruidsjurk passen. Met mijn expertise en oog voor detail zorg ik ervoor dat je straalt op je bruiloft.

04

After

Het evaluatiegesprek over jouw bruidsmake-up is voor mij een waardevolle gelegenheid om jouw ervaring te bespreken en waardevolle feedback te ontvangen. Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd naar hoe jouw grote dag is verlopen en jouw feedback is van groot belang voor mij. Het helpt me om mijn diensten verder te verbeteren en toekomstige bruiden nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dewi heeft er mede voor gezorgd dat zowel ik, mijn moeder als mijn dochtertje er prachtig uitzagen op mijn bruiloft. Dewi luistert naar je wensen en geeft hierop haar professionele advies! Een echt topper met passie voor haar werk. Dit straalt ze uit! Een fijne persoonlijkheid dus je hebt haar ook graag om je heen tijdens de dag! Wanneer Dewi je make-up doet ben je verzekerd van het allermooiste resultaat!

Aniek

bottom of page